Dirigent

Op het conservatorium Amsterdam volgde ik van 1998 tot 1999 dirigeer lessen bij Paul Macco en Peter den Ouden. Ik heb op freelance basis als dirigent meegewerkt aan enkele projecten zoals Sugar & Spice en Sand Songs And Waltzes (zie hiervoor verder mijn CV).

Heeft u een dirigent nodig voor uw koor of orkest, neemt u dan contact met mij op. 

Zwingin Close Harmony

Sinds 15 Jaar ben ik met groeiend plezier dirigent van Zwingin! Een close-Harmony koor van hoog niveau wat in staat is zich steeds te vernieuwen én te verbeteren!

Bekijk de website

RIVM

Sinds 1 Jaar ben ik trotse dirigent van het koor van RIVM: PV-chantez. Een groep enthousiaste wetenschappers en onderzoekers die ook nog graag en mooi zingen!

Bekijk de website

DieJazzPast

Sinds 12 jaar ben ik dirigent van het koor DieJazzPast, een koor die op zoek is naar muzikale verrassingen in alle stijlen, in het Nederlands en in het engels! We zoeken nog een bas, en een tenoor.

Bekijk de website

K'zz Voice

K'zz Voice

is 4 jaar geleden opgericht als close harmony koor bestaande uit 11 vrouwen en 6 mannen. Wij zingen jazz, blues, soul, gospel en latin muziek.

Het koor is ontstaan vanuit een groep enthousiaste ouders van Kindergemeenschap De Werkplaats. Inmiddels met ook enkele leden van buiten de school.

Elke donderdag avond repeteren wij van 20u tot 22u in Bilthoven.

Binnenkort word het driejarig bestaan van K'zz Voice gevierd!

Hou je ook van zingen? Wij zoeken nog versterking bij alle stemgroepen. Welkom om een keer mee te zingen!

Close Focus

Sinds bijna 2 jaar ben ik trots me de muzikale leider van de vocal group Close Focus te mogen noemen.
Neem hier een kijkje op hun website:

http://closefocus.nl/

We werken wekelijks aan koorklank, timing, het mengen van prachtige stemmen uit alle leeftijden. Het is een dynamische groep van 18 actieve en soms eigenwijze mensen, die alle muzikale genres zingen. Hieronder een voorbeeld, dit is een compositie van mezelf, 1 van de 80 hoofdstukjes van het Tao Te Ching.