Dirigent

Op het conservatorium Amsterdam volgde ik van 1998 tot 1999 dirigeer lessen bij Paul Macco en Peter den Ouden. Ik heb op freelance basis als dirigent meegewerkt aan enkele projecten zoals Sugar & Spice en Sand Songs And Waltzes (zie hiervoor verder mijn CV).

Heeft u een dirigent nodig voor uw koor of orkest, neemt u dan contact met mij op. 

Zwingin Close Harmony

Sinds 15 Jaar ben ik met groeiend plezier dirigent van Zwingin! Een close-Harmony koor van hoog niveau wat in staat is zich steeds te vernieuwen én te verbeteren!

Bekijk de website

DieJazzPast

Sinds 10 jaar ben ik dirigent van het koor DieJazzPast, een koor die op zoek is naar muzikale verrassingen in alle stijlen, in het Nederlands en in het engels! We zoeken nog een bas, een tenoor en een mezzo!

Bekijk de website

K'zz Voice

K'zz Voice

is 3 jaar geleden opgericht als close harmony koor bestaande uit 11 vrouwen en 6 mannen. Wij zingen jazz, blues, soul, gospel en latin muziek.

Het koor is ontstaan vanuit een groep enthousiaste ouders van Kindergemeenschap De Werkplaats. Inmiddels met ook enkele leden van buiten de school.

Elke donderdag avond repeteren wij van 20u tot 22u in Bilthoven.

Binnenkort word het driejarig bestaan van K'zz Voice gevierd!

Hou je ook van zingen? Wij zoeken nog versterking bij alle stemgroepen. Welkom om een keer mee te zingen!

iSing

Heleaas is de Vocal Group i-sing ,  sinds mei 2017 gestopt. Ik heb hun ruim 1 jaar met veel plezier geleid! In mei 2016 schreef ik: .Sinds enkele weken heb ik de eer om het bevlogen vrouwen koor i-sing te mogen leiden. Bij het zingen zijn wij in contact met ons innerlijkste wezen. Dat maakt zingen zo bijzonder, kwestbaar en bevrijdend.In koorverband komen mensen bij elkaar en bundelen ze hun energie tot een boeket van emotie en expressie. Deze energie stemmen ze op elkaar af in onderling vertrouwen.Ising heeft me meteen geraakt door de fijne sfeer. De leden kunnen allemaal mooi zingen, zijn bevlogen, willen hard werken en zijn een vrolijke club van hele muzikale vrouwen.Dat maakt het voor mij een feest om eens per week met hen te mogen werken.De mooie stemmen versterken elkaar en brengen de muziek middels timing, intonatie, espressie  op een hoger plan. Als ik Ising hoor zingen weet ik: Zingen is het mooiste wat mensen met elkaar kunnen doen!